Denna veckan har verkligen gått galet fort den med. Vi har varit på Mössebergs Djurpark och vi har försökt fixa iordning trädgården…men klipparen ville inte fungera så vi är inte klara!!
Tvättat och donat har vi gjort. Hjälp vad mycket det blir när man är borta några dagar. I Fredags åkte jag och min svägerska Malin tåget till Göteborg där vi mötte upp Systeryster Susanne. På kvällen bänkade vi oss nämligen på Ullevi, Gyllene Tider stod för underhållningen. Det år inga favoriter men det är ändå något speciellt och somrigt med dem. Konserten var kanonbra! Helt fantastiskt när 42 223 personer sjunger samma låt och hela arenan hoppar i takt till musiken. Vi hade sjukt roligt.

image

image

På lördagen åkte vi hem och kan säga att jag mest var trött. Så det blev en lugn kväll i soffan med en film för min och Fredriks del. Borta bra men hemma bäst. Saknade Siri så fort jag lämnade hemmet och det är så underbart att ha henne i mina armar igen.

I morgon börjar vardagen igen och Fredrik är åter på jobbet. Jag Siri&Rocky får spendera våra dagar ensamma och längta efter Fredrik. Men om 4 veckor har Fredrik sin sista semestervecka, sin fjärde vecka och det är ganska skönt att ha det att se fram emot.

Nej nu ska jag kolla till  marängerna som gräddas i ugnen…signin’Out

..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *