Siri fyllde 1år den 27, då firade vi bara lite med lilla familjen. Lite marängtårta och presenter på morgonen. Men idag var det dags för stora kalaset. På morgonen och förmiddagen fixade jag det fint i samlingslokalen medans Fredrik, Siri&Rocky höll iordning här hem. Jag älskar att dekorera, pyssla och fixa inför kalas och detta kalaset var ju såklart ett lite extra viktigt sådant. Siris 1årskalas.

image

image

image

Det är verkligen guld värdt att kunna låna Samlingslokalen vid sådana här tillfällen. Vi dukade till två långbord och hade ett långt buffébord och ett presentbord. Utrymmet finns ju liksom.

Färgtemat var Pastell och känslan jag ville var att Alla gammal som ung skulle känna sig som barn på nytt, barn i en godisaffär..precis som i pippi långstrump. Och vi lyckades nog med det.

image

image

image

Med en lokal fylld av pompoms, ballonger och söta små bakverk och fina människor kan det inte bli annat än ett Kalas i världsklass;)

Vi bjöd på två olika macrons, en med lemoncurd och den andra med nutellafyllning. Två olika cakepops (utan pinne!, misslyckades förra gången nämlige ) en med smultronsmak och vit choklad, och en med chokladsmak och ljus choklad. Cupcakes med jordgubbsfromage, marshmallows och chokladdoppade marshmallows. Citronpaj och så tårta såklart. Jag bakade allt utom tårtan. Den beställde jag odekorerad och fixade fin med fjärilar i marsipan.

image

Gudomligt god!!
Siri fick underbara presenter i massor, så nu ska här dekoreras i rummet i morgon;) träleksaker, sandleksaker, pool och badleksaker, kläder, sängkläder, och ett guldhjärta. Dessutom fick hon pengar som det nu ska inhandlas ett Ikeakök för. Hon älskar att plocka med mat och grytor så vad passar bättre än ett litet kök??:)

Vi vill passa på att Tacka ALLA för allt fint vår lilla smula fick, så härligt när man märker att presenterna är speciellt utvalda just för våran lilla Siri. Tänk vad hon kommer kunna leka nu!

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *