Finns det något härligare än sol sol sol & värme, ljumma vindar och grönskande träd & buskar??  Ne det är den bästa tiden just nu!

I förrgår inhandlade jag solkräm och solhattar till smulan& internettshoppade hem lite sommarkläder. Även jag behöver lite sommarlätta kläder, men jag ska nog allt shoppa i min egna gaderob..kan finnas en hel del där med tanke på att jag förra året inte hade någo  normalformad kropp att ha kläderna på. Fast jag älskade min gravidmage♥ tänk att vårt lilla gemensamma hjärta klappade så fint där inne. Och om en månad lite drygt är hon redan 1 år.

Oj hamnade visst på något sidospår där…blir lätt så. Denna dagen blir lugn och skön. Städning här hemma och lite familjetid ute. Solen har övergett och denna söndag men skönt är det ändå som tur är:)

Hur spenderar ni dagen?
Kram Angelica

Ps. Jag uppdaterar inte bloggen alls lika ofta längre, det beror på instagram. Vill ni följa mina dagar så kan ni gå in där. Jag heter angelicasiri kommentera gärna här så vet jag att det är bloggläsare som vill följa mig, då jag har den lite mer privat:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *