I går var lite av en lyckodag! Inte mindre än två paket fick jag hem och dessutom min 101 idéer!! Kan det bli bättre??

Det ena paketet var från Buzzador, där jag ska buzza om Veet vax(kommer ett senare inlägg om de produkterna) och det andra paketet var från Make & Create, jag har aldrig tidigare beställt något ifrån dem. Ärligt talat hittade jag deras sida av en slump först förra veckan, men fastnade för deras Washitejp. Däremot stannade det inte bara vid just tejp…nejdå…silkespapper, mini fågelholkar(?!) & ett trähus , lite mindre klädnypor fick slinka ned i varukorgen också. Jag brukar alltid beställa mitt pyssel från panduro, men att betala frakt på 64kr känns drygt! Här var frakten 39 och mer överkomlig.

När jag öppnad paketet blev jag lite extra kär och lycklig. Jag gillar överraskningar i paket. Och här låg allt så fint och lite extra småpyssel var medskickat.

image

image

Kan varmt rekommendera Make&Create! Snabb leverans och fina varor till överkomliga priser! Man kan nästan tro att dem sponsrat mig, men sådan tur hade jag inte, tyvärr är bloggen inte så värst stor;)

-angelica–

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *