Planeringen och provbakandet inför Siris 1års kalas i slutet av Juni är i full gång. Har testat att göra macroner och nu då muffins, men jag brukar aldrig göra i pappersformar så det testade jag idag, fyllde dem lite sådär lagom med smet så att själva muffinsen och frostingen är i själva formen och inte flyter ut över kanten.
Jag gillar inte vanlig frosting då det är så jädrans sött, men den här blev så jäkla god, det var dessutom lite tomt i skåpen här hemma så jag fick ta till det vi hade liksom. Så det blev 2dl creme fraiche, 1/2dl florsocker, 2tsk vaniljpulver, dessa tre vispade jag samman till en tjockare kräm som jag bredde på inna  jag so  pricken över i strödde på lite strössel. Farligt goda blev dem! Nu ska dem få stå i kyl över natten så jag vet att dem håller sig fräscha. Alltid skönt att kunna förbereda så mycket som möjligt inna  kalaset, i alla fall dagen innan. Och skönt att testbaka lite nu  några månader innan med;) (kontroll freak som jag är!)

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *