I går var det äntligen dax att ta med Felix Anton &Cornelia till Skövde för en eftermiddag full med Maxbesök, Biomys och lite löjlerier däremellan. Det var äntligen dax för tre av mina syskonbarn att få sin julklapp. Vi skulle ju gått redan i Januari på RöjjarRalf, men då blev vi ju magsjuka och fick ställa in, men så igår kom vi äntligen iväg.

Mamma&Pappa kom ned till oss och var barn och hundvakt undertiden, det var första gången vi båda var ifrån Siri mer än någon timma då och då. Men det hade gått precis så bra som jag hade trott att det skulle gå. Hon charmar in sig rätt snabbt den där lilla damen.

Vi hämtade först upp Felix&Cornelia och sen vidare till Brandstorp och hämta Anton. Första stoppet i skövde var på Max.

image

image

Sen parkerade vi bilen och gick över torget mot bion. Då han vi med att ta lite fler kort på 3 härliga barn….ja och en Fredrik.

image

image

image

Väl på bion bunkrade vi upp med dricka och popcorn. Croodarna såg vi:)

image

image

image

Det var för tredje året i rad som grabbarna var med, men för Cornelia var det premiär. Och hon var lite extra glad(läs;överlycklig)

Filmen var jätterolig, men herregud..jag grät allt en kiten skvätt så tur att man hade 3D glasögon på sig;) fick tänka ”det är en barnfilm, den måste sluta lyckligt!” Mer än en gång kan jag lova.

Sen åkte vi hem med tre trötta och smått illamående barn. Felix blev kvar över natt. Och är här fortfarande. Så vi gör lite läxor mella  spel och matvarven:)

Hur har ni spenderat påsken?
Kram A

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *