[ ] Gå upp ca 7(helst 6.30…men det lär jag inte göra ändå..haha) [ ] Duscha [ ] Stryka kläder [ ] Städa det sista [ ] Mysfrukost [ ] Gå långpromenad med Rocky&Siri [ ] Fixa iordning oss [ ] Skära Sallad(ett av mina 3 bidrag till Julbordet) Fredrik jobbar 8-12 i morgon i vanlig ordning, vilket gör att vi andra i familjen(jag, siri & rocky) har mysmorgon för oss själva. Tänker ta allt i lugn takt i morgon , stressig jul är inget för mig. När Fredrik kommer hem så ska vi äta gröt, sen packa in oss och alla klappar, mat och godis i bilen så åker vi till min syster där hela min familj kommer samlas och fira jul i år. Ska bli härligt att ha familjerna samlade på ett och samma ställe, vilket vi alltid har vid jul. Jag har fyra syskon som har respektive och barn. Så vi blir med oss , 19 vuxna&barn !+ett barn till som föds i dagarna, min lillebror&Zaras bebis anländer..kanske redan i morgon. Vem vet:-) Ni kan ju tänka er ljudnivån;-) God Jul allihopa♡

image

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *