Ja denna julen eller rättare sagt inför denna julen har jag nästan inte gjort annat än att tagit det lugnt. Haft dagar då jag mest myst och lekt med Siri. Haft dagar med hela familjen utan stress. Vi har handlat julklappar lite då och då. Dragit in på det enormt mot föregående år. Och de sista klapparna kom hem från Jollyroom förra veckan. Jag måste bara säga att Jollyroom är den bästa sidan jag vet när det gäller barnsaker. Dem har nästan alla tänkbara märken till bra priser dessutom. Och alltid fri leverans när man handlar för över 1000 kr. Supersnabba dessutom. Vi fick hem Siris matstol på under 24 timmar vilket är väldigt snabt! I dag har jag städat lite, tvättat kläderna vi ska ha på oss i morgon. Packeterat kolor i papper. Haft besök av min pappa med. Alltid roligt när han hälsar på! När Fredrik kom hem slog jag in de sista julklapparna. Så jag är nog helt klar för morgondagen.

image

Så God Jul alla fina Bloggläsare♡

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *