I går började vi dagen med att utsätta Siri för virus..ja nästan i alla fall. Det var nämligen dax för 5 månadersvaccin. Och ärligt talat tyckte jag inte att det var så hemskt denna gången heller. Första sprutan sa hon inte ett knyst när hon fick. Andra sprutan grät hon i kanske 10 sekunder..sen var det bra igen. När vi kom hem fixade jag klart med kolorna vi gjorde i förrgår. Dem blev fina men framförallt galet goda!

image

image

När vi kom hem så sov hon inte så mycket på förmiddagen, men däremot däckade både jag och smulan på eftermiddagen..vi somnade 14 och vaknade inte förens 16.30.. ojdå. Men åååh så mysigt och skönt det var att bara mysa ned sig i soffan tillsammans med världens underbaraste Siri! När vi vaknat igen åkte vi återigen fram till stan. Denna gång för att handla ingredienser till lussekatter. Och för att hämta två paket på JS. Så nu är alla julklappar och Siris nya kläder här. Är så nöjd med alltihop!! Nu ska det sista bara slås in med! Och det gör jag ikväll. Årets julpapper går i grafiska mönster…jag älskar att slå in paket.

image

Siri fick feber igårkväll så lite alvedon fick det bli. Dock somnade hon inte förens runt 12 tiden så vi tog igen det med sovmorgon idag istället♥

image

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *