Ja jag räknar numer helg från Torsdag-Söndag…haha skämt sido, men i torsdags var vi på Babysången igen, äntligen…Siri har ju varit förkyld i drygt 3/4 veckor nu..men i torsdags var hon frisk nog för Babysången..hon älskade det! På eftermiddagen kom Catrin hit och vi satt och pratade några timmar..så mysigt att träffas..det blir långt mellan gångerna men då vi väl ses så är det alltid roligt.

I Fredags var det en ovanlig fredag, Fredrik skulle slutat 13, men kom då hem några timmar sen åkte han tillbaka för att jobba några timmar till. Men då han var hemma mitt på dagen tog vi med siri ut på pulkapremiär..det var en given hit!

image

image

Blev ju såklart ingen lång runda, men runt kvarteret gick vi och hon var mer än nöjd.

I Lördags hade jag en riktig städardag, medans Fredrik&Siri&Rocky gick promenix och lekte mest hela dagen. På kvällen åkte jag in till Skövde för att träffa Cubustjejerna på Mangos, det blev en jättemysig kväll. Siri var hemma med Fredrik och även dem hade haft en myspyskväll vilket var skönt att höra när jag kom hem.

image

image

Jag hittade tillbaka till mina älskade glasögon igen kan man säga…har liksom glömt bort dem ett bra tag nu..men nu ska jag bli bättre på att använda dem igen. Jag hade utsläppt hår och glasögon när jag var på Mangos, men kan erkänna att brillorna åkte av när jag kom hem och håret åkte upp i en knut…och sminket var gött att tvätta av sig. Men en supertrevlig kväll blev det!

I söndags kom finaste Julia hit och fotade Siri. Smulan är ju nästan alltid glad…dock ej i söndags. Lite typiskt! Men av de foton som vi har fått smygtitta på så lyckades Julia fånga många fina ögonblick i alla fall! Ska bli så roligt när vi får bilderna. Självklart kommer jag visa er som läser bloggen med!!

På eftermiddagen gjorde vi inte så mycket, men på kvällen blev det en promenad i det kalla härliga vädret. Jag älskar snön!!

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *