Redan klockan 11 anlände vi till Stellas 3 årskalas med Pirattema. Vi var en hel hop med folk. Och hon fick massa fina presenter! Bland annat ett PlayMobile Piratskepp som Svärfar/Farfar Anders, Fredrik och farbror Niklas spenderade lite tid att sätta ihop. Av oss fick hon skridskor, så nu ska hon ut på isen och testa sina skridskokonster..ska bli spännande att se. Fredrik och stella lekte pirater och hade ett svärdslagsmål..ja jag vet inte vem som vann, men när Siri testade kusin Jacks hoppgunga(iförd pippiperuk) och Fredrik satt bakom så jag kunde ta ett kort…kommer Stella med världens fart och snärtar till Fredrik med svärdet rakt över ryggen..ont som satan gjorde det tydligen, och jag lyckades få med det hela på kort..haha…ett suddigt men så himla klockrent kort!!

image

Trötta och mätta och nöjda åkte vi hem till mamma och pappa som hade haft Rocky hela dagen( kalas med massa folk och ballonger är ingen bra kombination med vår hund) sedan vidare till affären och hämtade ut Siris Julklapp..som verkligen var helt bedårande. Den kommer från jollyroom.se

image

Hon kommer väll inte använda den själv på ett tag men sen så. Det är medar under men sen kan man även fälla ner jul så man kan sparka sig fram på den. Dessutom kan man trycka på ena örat så låter den. Så fin!!

Idag för exakt 12 år sedan träffade jag mitt livs stora kärlek!! Jag kan ärligt säga att jag då blev totalt förälskad och jag är det än idag om inte mer. Vi är menade för varandra. Jag Älskar Dig Min Fredrik♡

Är så tacksam för allt vi är och har. Det går inte en dag utan gapskratt, pussar och kramar. Det är de där små sakerna som gör så stor skillnad. Vi säger alltid att vi älskar varandra, när vi pratar i telefon. Vi älskar varandra och har oerhört roligt åt eller med varandra. Fredrik är min bästa vän och min älskade ”man” (ja vi är ju inte gifta) vi avslutar varandras meningar och lägger märke till exakt samma saker och då exakt sammtidigt. Dessutom är vi kick ass bra på att vara föräldrar. Vi är det bästa teamet. I wanna grow old with you My Love♡

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *