Vi närmar oss Julafton med stormsteg! Dagarna och veckorna bara flyger förbi. I veckan kom den första riktiga snön, och det kom inte lite heller. Ett tjockt lager snö täcker båd gräsmatta och träd i trädgården, och hela stan ser så vit och ren ut. Jag Älskar Snö och några minusgrader. Det bästa vädret (ja förutom sommarväder då såklart) precis lagom till 1:a Advent. Dessutom är det ju så mycket roligare att julpynta när det är vinterväder utanför fönstren.

image

Jag tycker personligen att december är den mysigaste månaden. När man som jag jobbar i butik så är detta en väldigt hektisk månad, men det hör liksom till! Det är för det mesta jätteroligt mär julhandeln drar igång. Men ärligt talat längtar jag mycket efter denna julen då jag är ledig. Då hinner jag göra allt sådant där som annars får ligga i skymundan eller får hinnas med efter en hektisk dag på jobbet. Nu har jag tid. Tid att baka och göra julgodis, tid att fixa och göra julfint hemma. Och framför allt att göra detta i lugn och ro och på vilken dag jag känner för det. Underbart!

image

Vad pysslar ni med i jul??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *