I morse fick jag väcka Siri redan vid 8… det är verkligen inte populärt. Hon är ju glad och så när hon vaknar..men sen brukar det braka åt helt fel håll under dagen. Hon brukar i och för sig inte vara hemskt jobbig..men bra mycket gnälligare än i vanliga fall.

Sen hann jag både duscha, stryka kläder och fixa mig iordning..ja till och med amma och käka frukost. Vid 10 gick vi mot Lidéns, i Vanliga fall brukar hon somna så fort vi kommit en bit..men inte idag så istället började hon gråta när vi kommit halvvägs. En gång tog jag upp henne, men då blev hon ändå inte helt nöjd så hon fick ändå ligga i vagnen. Vid halv 11 var vi på Lidéns i god tid för att hinna till babysången…men smulan var verkligen inte nöjd utan började gråta igen. Så då kände jag bara, hur viktigt är det egentligen att vi kommer i Tid till babysången som börjar 11?? Inte Alls faktiskt. Så jag satte mig och matade smulan istället. Vilket var precis det hon ville. Sen gick jag runt med henne lite, några minuter i 11 kände jag ändå att vi nog kunde hinna till sångstunden så vi packade ihop oss och gick till Familjecentralen. Vi kom tro det eller ej inte sist. Siri som var trött redan innan var väldigt hängig på sången men hon var inte gnällig utan var nyfiken och mysig som vanligt.

Sen efter så ammade jag henne lite till innan vi tog följe med Syster  och kusin Melwin. (Två sekunder efter att vi lämnat FC somnade Siri) Vi hamnade på Tre Får, där jag köpte en julklapp till Siri. Sen gick jag ned till Lidéns och mötte upp pappan för lite lunch.

Nu i eftermiddag tog smulan igen lite sömn och sov på mig i sisådär 3 timmar, jag hade inte hjärta att lägga ifrån mig henne utan lät henne sova tryggt och gott på mig, vad gör det om dammsugningen får vänta tills imorgon?? Dammråttorna lär ju vara glada i alla fall.
Dessutom passade jag på att sova en liten stund .

Det blev ändå en riktigt mysig dag med babysång och promenad och mys i soffan. I morgon blir det sovmorgon och sedan en tur till gymmet när pappan kommit hem.

Nu börjar kockarnas kamp, sen dubbelavsnitt av NewGirl och sedan Hela Sverige Bakar på tv7 play. Smulan sover i mitt knä, kvällen spenderas helt klart i tvsoffan!!

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *