I Tisdags gick vi upp tidigt för att vara mig. Redan 7.30, men smulan sov vidare, babyvakten var väldigt tyst så jag gick upp till henne igen vid 9tiden, då låg hon och tittade lite smått…så sken hon upp i sitt vanliga smile som hon alltid börjar dagen med. Och det är smittsamt kan jag liva.

Vi badade skruttan och sen packade vi in oss i Alexanders bil, våran pajade nämligen i måndags!! Så det var jättesnällt av lillebror att låna ut  bil. Tack snälla♡

Bilfärden gick finfint, vi stannade lite innan Ullared så fick Siri mat. Sen kom vi fram runt 14 tiden. Kikade lite på babykläderna, men tyckte inte dem hade särskilt mycket i alla fall inte  62/68 men lite bodys, pyjamas, en tunika & tights blev det.

Sen blev det desto fler leksaker!! Siri är ju snart 4 månader så hon har liksom inte så många leksaker, och har inte heller visat intresse för leksaker. Men nu har vi ett tag tillbaka märkt en stor skillnad. Så det blev lite olika bitleksaker, skallerleksak och spegel m.m Dem hade även jättefina Brio träleksaker med disneytema, mussepigg, stampe, bambi och pluto, vi var nära på att köpa en hel del, men vi avstod…hon får önska sig sådant i julklapp istället.

Vi mötte upp Systeryster & kusin Wilma när det var dags för senlunch. Jätteroligt att de kom dit samma dag som vi. Mysigt att luncha ihop♥

Sen shoppade vi lite till, sen betalade vi och åkte för att checka in.  Stugorna är riktigt fina faktiskt och duger gott och väl för att spendera en natt. Siri var jättego inne på gekås, när hon blev lite trött ville hon hellre vara hos mig än sitta i vagnen med babyskyddet, så jag gick med henne lite tills hon somnade sen gick det bra att lägga ned henne igen. Så underbart att hon känner sig trygg och kan somna vart hon än är.

Vi var rätt sega på kvällen, smulan somna 20.30 och vi somnade nog lite efter 21.30. Sen vaknade inte siri förens 6, åt lite och somnade sedan om. Vi gick upp vid 7 tiden och var på parkeringen 8.15, så vi fick en kanonparkering nära ingången. Det var redan ganska mycket folk men det var långt ifrån kaos. Idag handlade vi lite mer. Smulan hängde med och var görsnäll även idag.  Men efter några timmars shopping var det dags för mat, men vi tänkte att hon nog kunde vänta tills vi kom ut, då vi var vid kassorna. Fredrik skulle springa lite snabba ärenden och leta efter lite saker som dem behövde till jobbet. Och på den tiden han var borta gick Siri från att skratta till att bli helt förtvivlat hungrig. Hon började skrika som jag aldrig hört henne förut. Stackars lilla skruttan. Jag försökte trösta sammtidigt som jag försökte få tag i Fredrik. Jag hade ju nämligen plånboken som vi skulle betala med..så jag tänkte att det var bäst att vänta kvar. Men Siri tyckte inte det så jag gjorde något jag aldrig gjort förut, fick försöka fippla undan tröjan och mata henne precis där jag stod. Är medveten om att många kanske dem flesta inte alls har problem med att amma vart som helst, men jag personligen går gärna undan lite, dels för att det känns lite privat men även så Siri får lugn och ro. Men jaja jag fick i henne en gnutta mat utan att visa alldeles förmycket (hoppas jag!!)  Sen kom Fredrik tillbaka så jag lämnade plånboken och begav mig på jakt efter ett lugnare amningsställe. Där kunde jag fortsätta amningen, och när även blöjan var bytt så  var min älskade skrutt en gladskit igen. Men kände mig som världens hemskaste människa där ett tag.

Sen gick vi lite i de andra butikerna innan vi åktr hemmåt i en fullproppad bil. Jag och Siri sov mest hela hemresan, tycker lite synd om Fredrik för vi var ju inte direkt några trevliga resesällskap på hemresan. Men det är så jädra gött att sova i bilen. Och nu är jag trött igen och är redo för sängen. I morgon blir det babysång på förmiddagen. Och hemmafix på eftermiddagen.

Bilder på inköpen kommer i morgon(eventuellt)
NattiNatti

image

image

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *