Den 12 Oktober fyllde min Lillebror 20 år!! Det är ju helt sjukt, tiden går för fort. När jag och Fredrik träffades så var Alexander en liten halvstörig skit som gärna ville vara precis där man själv var, han var då 8 år.

Jag minns när mamma berättade att vi skulle få ett syskon. Som jag längtade efter att få hjälpa till och ta hand om en liten bebis, jag var ju yngst så det var såklart väldigt spännande allting. 7 år var jag när Lillebror kom.

Och genom åren när vi båda var små så bråkade vi nog en hel del, men ju äldre man blir ju mer sams håller man. Och idag är jag väldigt glad för att ha en lillebror. Han har hjälpt oss mycket genom åren med hundvakt och annat. Han var en klippa när vi flyttade hit. Det var Han och Fredrik som flyttade mycket av sakerna när jag jobbade.

Jag tycker så himla mycket om min lillebror!
Men det är så svårt att förstå att även han har blivit vuxen!
I December ska han även bli pappa&Siri får ännu en liten kusin<3

Alexander, jag önskar dig all lycka i livet(det lät löjligt, men jaja)du förtjänar det bästa och jag vet att du kommer att bli en finfin pappa. Jag vill att du ska veta att vi alltid finns här för dig, vad det än gäller. Du är Guld värd Lillebror<3

Kram till dig!
Från Systeryster

Ja något foto på Alexander har jag faktiskt inte…sorry.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *