En regnig dag har det varit, men ärligt talat är det ganska så mysigt att höra regnet smattra på fönsterblecken, känna att man faktiskt med all rätt kan mysa ned sig i soffan. Både Siri&Rocky  sov större delen av förmiddagen, jag klarade mig ifrån att somna både på förmiddagen&eftermiddagen.

Vid 11.30 började jag med lunchen..allt gick enligt planerna ända tills Sirismulan bajsade! Precis när jag höll på att reducera såsen dessutom. Och det var ingen liten blöja…vi pratar nedbajsade kläder och bebis likaså. Så maten fick sköta sig själv liiiite för länge, medans jag ”sanerade” lilla smulan. Vilket i sin tur resulterade i lövbiff seg som skosula och sås som var smaklös…jaja man kan inte lyckas jämnt inte!! Haha. Det gick att äta i alla fall.

På eftermiddagen klädde jag på mig regnkläder och drog regnskyddet över vagnan, kopplade Rocky och gick mot Lidéns i rask takt, då det regnade. Väl framme så var jag svettig som tusan! Lämnade Rocky en liten stund& hämtade istället upp sambon som slutade 17 idag. Så åkte vi till Bowlinghallen och kikade på min systerson som hade träning.

Sen mellanlandade vi på Lidéns och hämtade upp Rocky, bytte blöja(intresseklubben antecknar!!) sedan blev det en snabbsväng inne på Coop…jag syndade och köpte en chokladkaka…som nu är uppäten, MEN…jag mår som jag förtjänar Skit i magen…ajaj.

Jag börjar redan nu längta till Jul(kan bero på att tidningen 101 nya ideér Julspecial damp ned i brevlådan förra veckan)helt galet mycket dessutom! Längtar efter kallare väder, snö istället för regn, att köpa julklappar, klä julgranen&göra julgodis, baka pepparkakor, Mysa framför en julig film. Jag längtar efter alla dofterna och ljusen, stjärnorna och stakarna i fönstret, musiken…Ja Allt Juligt längtar jag efter förra året kände jag mig lite snuvad på julen, då jag mådde så illa hela tiden, jag kunde inte njuta av maten, gjorde inga julgodisar, och värst av allt jag började Julaftonen med att spy upp frukosten(graviditetsillamåendet lät mig inte ens vara spyfri på självaste JULAFTON!!) Detta året tänker jag njuta dubbelt så mycket för att ta igen lite av förra julen. Julen är min absoluta favorithögtid! Måste kika på Åhlens&Lagerhaus på onsdag och se om dem fått in något pynt. Varje år köper jag nämligen en ny Julgransdekoration. Och tänkte nu börja köpa en ny kula varje år till Siri. Åhlens brukar få in så himla fina varje år…hoppas inte det är undantag i år på den fronten.

Ligger just nu i sängen och ska snart släcka lampan och lägga ifrån mig mobilen…ska försöka somna. I morgon innan Fredrik börjar jobba ska vi bada smulan&jag tänkte hinna duscha..kan va gött att kunna ta en lite längre dusch utan att ha ett öga på Siri i babysittern hela tiden.

I morgon vankas det pysselträff hos mig..ska bli så himla roligt!
GodNatt på er<3

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *