Igår följde jag&smulan med min mor&far till Skövde på eftermiddagen.

Jag passade då på att kila förbi jobbet och hälsa på tjejerna..alltid lika roligt att träffa dem. Dessutom så lämnade jag tillbaka en tunika. Den såg grymt fin ut när den hängde på galgen..men på mig..ja hur ska jag förklara…den såg inte riktigt lika fin ut på mig.

Istället passade jag på att köpa lite nytt till Siri. Och det blev en helt underbar Onepeece, 2 par tights, en velourtröja och ett par tunna vantar. Och allt detta kändes ju nästan som gratis, sen att jag lämnade tillbaka ett plagg hör ju inte hit;-)

Sen åkte vi en sväng till Dollar$tore, och där köpte jag massa huggies våtservetter, dem doftar underbart. Sen hittade jag en väggtext för ynka 40,- och ett minispel till Fredrik. Rocky fick goda tuggben.

Smulan var så mysig hela tiden, hon åt innan vi åkte vid 13 tiden och sen åt hon inte förens vi kom hem vid 18 snåret. Tänk vilken skillnad mot för bara en månad sedan då hon åt minst var tredje timma.

När Fredrik kommer hem från jobbet så ska vi städa, eller kanske mest jag, så får han lite Siri tid. Jag är ju så lycklig över att jag får spendera mina  dagar med smulan&Rocky, så när Fredrik är hemma förstår jag att han vill mysa med dem han med<3 Dessutom tycker jag det är så himla roligt att kunna städa iordning ordentligt& kanske ändra om lite här och där.

Ha en härlig helg allihopa.

image
image
image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *