Ja egentligen är jag på väg att somna, men ville ändå uppdatera bloggen lite snabbt.

Idag kom jag och smulan inte ur sängen förens Fredrik väckte oss vid 10. Han hade då redan hunnit greja med gräsklipparen och även varit uppe pp berget och gått en bra bit. Så när han kom hem fick han nog en smärre chock när han insåg att vi fortfarande låg och sov. Så då gick även vi upp. Började dagen med att bada Siri, och idag tyckte hon verkligen om det igen. Sist var hon gnällig och började gråta. Så vi vet inte huruvida hon gillar att bada eller inte. Haha

Vi drog iväg en sväng till Skövde..vårt mission var att köpa en kamera. Vi har funderat länge och väl. Vi har även läst massa recensioner m.m och sparat ihop pengarna såklart. Systemkameror i all ära, visst blir det fina bilder med dem, men enligt oss så är dem otympliga. Och vi vet med oss att om vi skulle köpt en sådan hade den mest blivit liggandes här hemma. Så nej det ville vi inte ha. Vi ville ha en liten och lätt, snabb och smidig kamera som tar bra bilder, och som är lätt att ta med sig. Vi bestämde oss för wn Nikon 1. Egentligen hade vi snöat in på en vit, men det fanns inte så en svart fick det bli. Den var riktigt snygg den med, mattsvart och lite retrosnygg sådär.

Efter kamerainköpet gick vi in på Babyproffsen. Vi har inte varit några storkunder där inte, och kommer heller aldrig att bli. Det är ju hur dyrt som helst, och samma grejer kan man hitta på andra ställen(nätet ex.) för en billigare peng. Anledningen till att vi gick in där var för att låta Sira provsitta en Bumbostol. Har kikat runt på nätet och tyckt att dem verkar vara så himla smidiga. Vi har en babysitter, men det är inte alltid hon är nöjd i den längre. Men sover gott i den gör hon ibland. Men i en bumbo sitter hon ju helt upp och det gillar nog hon misstänker vi. Och hon satt verkligen jättebra. Däremot är ju som sagt babyproffsen snordyra och 549,- ger vi absolut inte för den! Däremot köpte vi en dregglis&två mam nappar.

Vi hade tänkt att åka direkt från Skövde till Korsberga där vi trimmar Rocky, men eftersom vi var klara så snabbt i Skövde valde vi att åka hem i mellan. Passade på att mata skruttan och kika på den nyinköpta kameran.

Sen var det dags att lämna Rocky på Malles Hundtrim, medans han fick nh frisyr åkte vi andra tre till Hem&Hobby. Där blev det lite onödiga inköp, men även 2 mycket bra inköp. Jag som är galen i gamla nycklar blev väldigt glad när Fredrik hittade just det på en hylla. En tung nyckelknippa som såg riktigt gammal ut. (såg den hos Maria när jag var hos henne, och blev då lite smått grön av avund) sen hittade vi Huggies våtseretter, dem gröna, för 15,-/förp, på dollarstore är dem billigare men vad tusan, några kronor hit eller dit, dem doftar underbart.

När vi kom hem fixade Fredrik litr i trädgården& plockade lite äpplen, sen fick han för sig att göra en äppelpaj sådär på kvällskvisten, och den blev riktigt god! Jag satte mig en liten stund vid datorn och beställde en limegrön bumbostol till smulan. Hoppas på att den dyker upp på fredag:-)

I morgon ska jag&Siri på babysången för första gången, vi får se hur det går;-)

Nu går ögonen i kors. GOD NATT<3

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *