Fredrik var ute och hämtade dagens skörd av smultron. Hälften var enorma och några var normalstora. Hur goda som helst, och dem smakar verkligen skogssmultron. Varje gång man smakar på ett så färdas man tillbaka sisådär 20 år, man blir 7 igen och går bakom mammas och pappas hus och trär smultron på strån. Härliga sommarminnen.

Smulan mår för övrigt lite bättre idag och har lyckats få ut lite av magknipet så att säga. Dock satt jag med henne hela förmiddagen så hon fick sova, vilket dock betydde att jag hade pyjamas på mig när Fredrik kom hem;-)  Men det var det värt, för Siri sov så tryggt och gott, så jag hade inte hjärta att lägga henne ifrån mig. Tur vi inte fick besök!!

Sedan Fredrik kommit hem från jobbet har jag lyckats städa av nerevåningen och tvättat två maskiner, så himla skönt att få det gjort. Dock har jag fortfarande pyjamasen på mig, blir väll till att hoppa ur denna, in i duschen och sedan vidare in i en ny pyjamas…vissa dagar får helt enkelt vara såhär…och vet ni, det är ganska skönt faktiskt;-)

Nu vankas det snart myskväll..chips står på menyn!

image
image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *