I går var Siri en månad gammal. Inte klokt vad tiden går fort. Jag blir fortfarande helt överväldigad när jag tittar på Siri, det är vår dotter. Är så lycklig!!

Jag mår dock inte jättebra, i förrgår gick jag ut i bara byxor och ett linne, det var ju så jädra varmt. Men tydligen var det inte tillräkligt varmt och jag fick mjölkstockning. Så på kvällen den 26 låg jag med täcke i soffan och hade feberfrossa, sen spydde jag och huvudet hade en betongklump i sig. När vi gick och la oss så mådde jag ännu sämre, som tur var ville Siri bara amma 2 gånger.
Men igår så lät jag henne amma så mycket som möjligt för att lösa mjölkstockningen…detta resulterade dock i magknip för lilltjejen, så ledsen som hon var i går har hon aldrig varit förut. Missnöjd med allt var hon och jag tyckte så oerhört synd om henne. En gång lyckades hon bajsa, och efter det mådde hon såå bra men på kvällen gick det inte, men efter ett tag(som egentligen var någon timme, men som kändes som en evighet) somnade hon och sov från 21.30 till ca kl3, så skönt. I morse var det också lite sura miner, och hon tog i som en tok utan resultat, men nu somnade hon i alla fall igen. Hoppas det släpper under dagen. Kontaktar bvc på måndag annars, så får vi lite tips och råd med hur vi kan hjälpa smulan.

Fredrik jobbar idag, och när han kommer hem så vill jag städa som en tok, hemmet har förfallit och jag mår inte alls bra som det ser ut nu. Men eftersom Fredrik jobbat och jac varit sjuk och Siri varit gnällig och missnöjd så har städning, ordning och reda verkligen inte varit prio alls. Men idag ska jag ta tag i det så vi kan ha en myskväll vid tvn sen.
Hur spenderar ni helgen?
Kram Angelica

image

1 comment on “En månad”

Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /storage/content/17/169817/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29