Som jag nästan skriver i mer eller mindre alla mina inlägg nu för tiden..Vad tiden går fort! I morgon är Vår nyaste familjemedlem redan 1 Månad!! På ett sätt känns det lite hemskt att tiden går så fort. Snart är hon väll 1 år. Men på ett annat sätt så är det härligt att tiden går fort med. Vi har ju så underbara månader framför oss. Smulan utvecklas mer och mer för varje dag. Nu fokuserar hon blicken låååånga stunder, och nu går ögonen nästan aldrig i kors längre. Hon har börjat göra antydan till att le vilket gör att jag gör mig sååååå rooolig jag bara kan..snart snart spricker leendena igenom. Vi har ju sett leenden då och då, men det är nog inga medvetna leenden. Hon är även en stark dam som tränar nacken och kan hålla upp den riktigt länge. Hennes ögon blir bara mer underbara..är det möjligt att vara så söt?

Eftersom Fredrik nu är tillbaka på jobbet så tillbringar Jag, Siri&Rocky dagarna ihop. Och jag älskar vårt nya liv som familj. Fredrik är underbar som pappa och jag känner att jag klarar min roll som mamma riktigt bra. Rocky är perfekt som storebror.

De dagar vi inte har besök passar vi på att njuta av lugnet, då får Siri bestämma tempot, som ju då är riktigt lugnt och skönt;-)  Börjar verkligen komma in i lite rutiner med städning och Rockypromenader..känns härligt att jag kan få lite saker gjorda på dagen när Fredrik är på jobbet så vi bara kan ta det lugnt när han kommer hem igen.

Onsdagar är Fredriks lediga dag(det har jag nog skrivit minst tusen gånger tror jag) och då ska vi göra ett nytt försök att åka in till Skövde och ta kort till Tidningen. Vi skulle gjort det förra veckan, men då var vi för trötta;-)  Sedan blir det nog till att installera vår nya gräsklippare med. Den står i kartongen och väntar på att få sätta tänderna i vår gräsmatta. Ser fram emot när sköldpaddan fungerar och tar hand om klippningen så vi slipper det. Lovar att slänga upp lite foton när den är installerad och klar, för visst är ni nyfikna på hur den ser ut;-)

Nu ska jag kika på tv, skriva lite i Siriboken och då å då kika lite på min underbara dotter som ligger och sover bredvid mig<3  Rocky han blev trött efter promenixen och ligger i sin korg och snarkar.

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *