Det är redan Fredag…igen..vart tar tiden vägen?! Jag måste erkänna att det är härligt att vara ”ledig” hela sommaren..kan liksom göra vad jag vill när jag vill. Idag var även Fredrik ledig, så vi har haft en lugn dag hemma..och nu sitter jag på Sol-Lidén och Fredrik ska jobba lite i en timma eller så. Jag tänkte njuta ute med en tidning. Siri ligger och sover gott i vagnen. Hon vaknar nog inte förens det är dags för mat igen misstänker jag.

I förrgår kväll började jag få ont i huvudet, och må allmänt illa. Och natten tills igår var inget vidare kan jag lova. Feberfrossa, huvudvärk, öm i huden. Ja dem gångerna Siri ville ha mat var hemska eftersom jag kände mig så dålig. Men överlevde det gjorde vi. Och igår var jag dock fortfarande riktigt seg och mådde sisådär så jag fick ställa in Catrinbesöket:-/  Hade sett fram emot en fika med henne…men vi får helt enkelt ta det i veckan istället. Vid 14 tiden gick jag,Rocky & Siri till Lidéns där vi hämtade upp Fredrik, sen åkte vi fram till Bvc för vägning och mätning. Smulan går upp riktigt bra i vikt. Och väger nu 4155g(föd.vikt 3555g) så vem vet snart är hon nog uppe i min födelse vikt som var 4600g. Jag måste varit enorm!! Jag är väldigt glad över att smulan inte vägde mer än hon gjorde. Räckte liksom bra med 3555.

I morgon ska vi ha trädgårdsfix hela dagen (om vädret tillåter!!) för gräsmattan har inte blivit klippt på ca 3,5 vecka och det syns kan jag lova!! Tur är det att häcken inte heller är klippt ännu, så den skymmer liksom nästan hela trädgården;-) ..

Ne nu ska jag läsa tidningen. Ha en härlig dag allihopa!
Angelica

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *