Oj vad mycket fika det slinker ned här hemma. Man vill ju såklart bjuda på något när alla kommer hit och hälsar på, så fika i massor har det blivit. Igår firade vi Fredrik som fyllde 27 år. Så på kvällen kom Linda, Anders, Mamma&Pappa hit. I måndags slängde jag ihop en jordgubbstårta..min absolut första jordgubbstårta..med sån där gele på med. Blev riktigt gott. Siri somnade vid amningen hela tiden, vaknade till och ville såklart ha mer så det blev en del täta matningar. Och hon hade lite svårt att komma till ro, men efter kalaset så somnade hon nästan direkt. Myspys gumman.

Idag blir det till att bjuda på köpepaj med blåbärssmak och vaniljsås. För min syster & hennes tre barn kommer hit och firar Fredrik lite.(vi firar inte ojämna födelsedagar i min familj, men Felix tyckte allt att Fredrik skulle firas lite ändå;-) ..)

I natt sov Siri riktigt bra. Hon åt vid 22 tiden, sen sov hon tills ca 4 tiden, sov igen och vaknade vid 7. Hoppas dessa nätter fortsätter..kände mig utvilad när jag vaknade. Fredrik sköter blöjbytena på natten så jag behöver oftast inte ens gå upp ur sängen vilket gör det lättare för mig att somna om. Fredrik har inga som helst problem att somna om…det tar väll drygt 2 sekunder från det att huvudet landat på kudden tills att han börjar snarka..haha.

Kram på er!
Angelica

image
image
image

1 comment on “Jordgubbstårta igår…blåbärspaj idag…”

Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /storage/content/17/169817/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29