Jag var ju med mamma & pappa i Skövde förut men allt stängde kl 13, vilket man kan förstå så det enda stället vi besökte efter biltvätten var Dollarstore, och där köpte jag en ny hårblås då min är något oberäknelig efter många års trogen tjänst dock, så det kanske inte är så konstigt att den börjat ge upp lite smått.

När jag kom hem hade Fredrik & Rocky precis kommit hem från jobbet och på bordet stod det en jättefin bukett med blommor. Så lite midsommarkänsla fick jag allt. Fredrik hade även gjort en liten liten midsommarkrans som passade Rocky men även bebis i magen..så söt så.

Nu har vi precis börjat med maten, kokar ägg och potatis. Och ska steka köttbullar och prinskorv. Till det blir det sallad och lite sill. Desserten i form av panacotta står och svalnar i kylen. En härlig och lugn midsommarkväll med dem bästa. Fredrik, Rocky & Hjärtat i magen.

Vi firar även in att Fredrik nu går på semester..härligt att få lite tid tillsammans.. Nu önskar vi oss bara bebis och härligt väder!

Hoppas ni har en härlig midsommar allihopa<3

image
image
image
image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *