Vad tiden går fort! Redan Midsommarafton..och bara tre dagar kvar till BF. Fredrik jobbar till 13 idag, och jag har tagit en lugn morgon med frukost framför Nyhetsmorgon. Vädret är ju kanon just nu..och det hade ju varit underbart om det skulle hålla i sig (har dock kollat prognosen som inte såg lovande ut för eftermiddag&kväll)

Vid 12 tiden, så ska jag nog åka en sväng till Skövde med mamma & pappa, jag har inget särskilt jag behöver inhandla så det kan vara roligt att bara följa med för skojs skull.

I kväll ska jag och Fredrik laga lite midsommarmat för två personer, och det ska bli riktigt skönt att bara ta det lugnt faktiskt. Och eftersom min energi inte riktigt är som den brukar vara så är det nog ett klokt val att vara hemma.

Så här blir det ett litet midsommarplockbord och pannacotta med jordgubbar till efterrätt.

Nej nu måste jag föna och platta håret för känner jag mina föräldrar rätt så kommer dem säkert minst en halvtimma för tidigt!

Ha nu en härlig Midsommarafton och ät massa god mat<3
Kram Angelica

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *