..Ja tiden går så otroligt fort och om bara drygt 6 veckor kanske vår lilla älskling kommer till oss. Känns helt otroligt att det snart är dags för oss att bli mamma och pappa, och som vi längtar. Då vi först fick ett plus var lyckan från början helt total, och allt bara snurrade och vi spatserade på små mjuka moln. Och nu sådär x antal veckor senare känns det fortfarande helt magiskt. I morgon går vi in i v 34, och då är det rent krasst endast drygt 6 veckor kvar, eller 4 vem vet, visserligen kan det såklart även vara 8 veckor kvar (men det tänker vi inte på nu…phu)

Jag känner mig mer och mer gravid, men har liksom vant mig vid det. Men fortfarande överraskas jag av hur magen kan leva sitt egna liv ibland, och att sova på mage är något jag för tillfället har crawings efter. Är väldigt otymplig, och har hittills inte hittat någon sovställning som fungerar mer än någon timma i streck så det blir ganska många uppvaknanden varje natt, misstänker att det är lika bra jag vänjer mig, för när bebis är här kommer det nog bli en hel del vakentid på nätterna med med amning, blöjbyten och annat. Men jag lär ju vara proffs på att sova dåligt då så det kommer vara helt problemfritt för mig att ha vakentid mitt i natten;)

I veckan testade jag lite av förra årets vår/sommarkläder och ni kan ju tänka er hur lycklig jag blev då jag insåg att jag fick på mig mina beiga chinos och mina halvkorta jeans faktiskt passar mig även nu, visserligen kan jag inte knäppa dem, men med en gummisnodd och ett lite längre linne kommer man bra långt nu för tiden. Så skönt att gå i något annat än just tights. Det där med kläder då man är gravid är bannemig inget lätt problem att lösa. Jag köpte ju 2 par gravidjeans, varav de ena var lite för stora och dem andra lite för tighta så jag har liksom dragit mig för att använde dem. Sen köpte jag tights då vi var på Gekås, och dem var supersköna. Men ibland vill man ju ha något annat på sig. Innan jag gick hem från jobbet (Cubus) köpte jag två par byxor, trekvarts byxor i svart tyg, dem är lite pösiga och dem är så otroligt sköna, så när jag är hemma så är dem mina ständiga följeslagare. Kan verkligen rekommendera dem, 149,- och värda varenda öre. Så ett tips till alla er mer eller mindre gravida, införskaffa er ett (eller flera) par sådana!På Cubus har vi även lite längre linnen med brottarrygg som är kanonbra i vanliga fall men nu när magen snart når bristningsgränsen så är dem oumbärliga då dem faktiskt når ner och täcker hela magen. Finns i en mängd olika färger.

Ett annat problem som hör till klädproblemet är ju det där med underkläder. Jag tycker det känns obehagligt när något sitter åt i vanliga fall så även nu. Men på KappAhl har dem otroligt sköna trosor i supermjuk kvalitet som jag kan rekommendera, köpte på mig hur många par som helst, och dem kanske kan vara lite i största laget då magen försvinner, men nu är dem de bästa. När vi var på Babyproffsen i veckan  (för första gången sen vi plussade) så införskaffade jag mig två bh;ar Som bli perfekta sedan då det är amning 24/7 som gäller, men även nu eftersom dem ser ut som en vanlig sporttopp och dem är så sköna, så det är ännu en rekommendation kostade drygt 120/140 kr styck, helt överkomligt.

Oj oj vad mycket jag försöker pracka på er nu känner jag, men det är endast sådant jag verkligen har fastnat för själv, och då vill man ju såklart dela med sig av det. Det är svårt att hitta kläder i vanliga fall och nu är inget undantag. Men nu är det på något vis mer ok, för nu är det bara magen som gör att jag inte får på mig en del kläder. Och det är ju bara mysigt att magen blir större och större. Ju närmare är vi målet liksom.

Nej nu måste jag återgå till min ”Att Göra” Lista, Mycket står det på listan men här är mina absoluta måsten för idag;

  • Tvätta så mycket som möjligt; Har hittills tvättat och hängt ut 2 maskiner och en tredje är på väg
  • Baka drömtårta och frysa in.(står i kylen just nu)
  • Titta på Sex and The City, man måste ju lägga in lite roligt på listan med. Har hittills kommit till Säsong 3

Jag har ju hunnit med alla mina måsten idag, vilket innebär att förutom att tvätta lite mer så ska jag bara ta det lugnt, så skönt.

Vad pysslar ni med idag?!

–Angelica–

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *