I går somnade jag i soffan vid 20.30 tiden, Då hade jag redan kämpat med att hålla mig vaken ett bra tag. Vid 23.30 väckte Fredrik mig, så jag förflyttade mig en trappa upp, och somnade om igen:-)

Sov dock oroligt och tittade på klockan stup i kvarten. Så denna dagen har varit en trött och allmänt förvirrad dag för min del. Jobbade 2 timmar längre än jag skulle, trodde dock att det bara var 1 timma extra, men Maria uppmärksammade mig på att det nog allt stod 15 på schemat. Oj då, det hade jag helt missat. Men fick till slut klart,allt jag tänkte hinna idag, så i morgon påbörjar jag nya projekt….då hoppas jag att förvirringen har lagt sig och att mitt något senildementa beteende har gett med sig lite (har inga stora förhoppningar om detta dock)

Annars om jag bortser från total förvirring, och glömska så har dagen varit riktigt bra. Bebis sparkar och lever runt i magen, blev nog lite sur när jag bar lite tyngre kartonger, för då blev det extra livat..men annars fungerar det bra att jobba;-)

Nu längtar jag hem till soffan…längtar också efter mat..hade ju lunch 11.30 (men frukt och lita annat har slunkit ned nu i em.) så lite hungrig börjar jag allt bli.

Sitter på bussen hem nu, och Fredrik är så snäll att han hämtar mig på stationen, för gå hem pallar jag inte idag..ont har jag ju som vanligt..så räknar mig själv som lite lätt handikappad, då jag inte kan gå normallånga steg utan att få djävulskt ont i fogarna, och nervkläm med.
Promenaden hem tar vanligtvis 15 minuter, men räknar med ungefär 30 nu då jag inte kan trampa på som jag brukar.

Ja detta blev ett något förvirrat och inte alls särskilt roligt inlägg, men så kan det vara ibland;-)
-Angelica-

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *