..efter en händelserik helg med underbart väder och en stegklättrardag igår befinner jag mig i vågrätt läge i soffan. Men ska försöka ge mig ut på en promenix sen ändå så jag får lite frisk luft. Vädret är sådär idag, ingen strålande sol, men ganska skön värme ändå. I veckan som var blev vi nästan klara med rummet, men klistret tog slut:-/  så i Lördags drog vi till Skövde för att köpa nytt..vi kom hem med en hel del saker allt utom klister, så vi har fortfarande en och en halv våd kvar som skall upp innan det är dax att sätta lister och annat.

På lördagsförmiddagen kom Jessica, Felix och lille Melvin hit, så nu har jag äntligen träffat familjens minste medlem. Fick även en görsöt present av dem.

På kvällen efter Skövdeturen bakade jag två tårtor som jag blev riktigt nöjd med kan jag erkänna.. Och på Söndagens kalas blev dem nog allt ganska uppskattade med. Det blev en marsipantårta med hallonmousse och vaniljmoussefyllning, och en gräddtårta med choklad och vaniljmousse och toppad med riven vit choklad.

Vi firar egentligen inte ojämna födelsedagar i min familj, men det brukar ändå bli så att mamma å pappa kommer, och så mina svärföräldrar och Fredriks bror med familj och fina Else& Rolf, så vi blev några stycken ändå. Och jag har verkligen bara fått kanonbra presenter, har alltid så svårt att önska mig saker, men dem som firade mig känner mig nog allt riktigt väl vid det här laget, så tusen tack för alla härliga presenter!

Slänger upp lite bilder på mina tårtor.
Ha en härlig dag:-)
Angelica

image
image
image
image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *