Riktigt dåligt med uppdateringar har det blivit den sista tiden..har inte tagit mig tid helt enkelt. Jag har blivit.moster igen, min syster har fått en son:-)  Jag har även fyllt 27 år, och nu till helgen så ska vi fira det lite.

Idag var jag ledig så dagen var full med annat såklart. Tog sovmorgon till halv 9, och det var riktigt skönt kan jag lova. Sen hade jag en tvättförmiddag, sen städade jag på em. Vid halv 3 tiden kom lillebror och så började vi två lägga in golvet i bebisrummet, även pappa kom hit en sväng och fixade det sista. Det blev så himla fint. Sen när Fredrik kom hem fixade vi så mycket vi kunde med fondväggen, tyvär tog limmet slut så en liten bit har vi kvar. Annars är det nu bara lister som saknas, längtar så tills allt är klart och möblerna är på plats.

Men trots alla synliga skarvar och andra fel på väggarna är  vi riktigt nöjda med rummet!

Vad tycker ni?
Angelica

image
image
image
image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *