image

image

image

Vi (läs; min underbara pappa och Min älskade Fredrik) började fixa med hallen i Fredagskväll. Jag målade om hallen från bruten vit till kritvit, det är stor skillnad på vitt och vitt. Den vita som var innan var mer åt det gula hållet, och den här vita är perfekt vit!

På kvällen kom Mamma och Pappa, så började Pappi och Fredrik med Hallen, medans jag och mamma handlade lite och sen fixade jag Lchf Tacopaj till kvällsmat och det gick hem hos alla:-)  Hallen blev dock inte klar på grund av lite olika faktorer, såsom obrukbara skruvar och irriterande vägg. Så Pappa fick lämna jobbet oavslutat vilket störde honom kan jag säga..haha.

I går jobbade jag till kl 16, då kom Fredrik å hämtade mig, så gick vi av en slump in på Netto och 15 minuter senare kom jag ut med ett gäng prylar som var precis det jag ville ha till hallen, såsom ” klädhängareanordning” och inte mindre än 2 stora förvaringslådor i Filt och ytterligare 3 lite mindre förvaringslådor i filt…och dessa gav jag sammanlagt ca 230 spänn för. Riktiga fynd!! Jag har letat efter förvaring i filt och har bara sett dyra på nätet, men dessa fick jag för 110 kr för allihop. Mycket nöjd!

Så vad tycker ni om hallen. Vi kan inte vara nöjdare. I veckan som kommer ska vi köpa tyg och dynor till bänkarna i hallen…

Kram
Angelica

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *