Jajemen i morgon vankas det kalas. Juli är ju en månad jag redan tidigare har skrivit om. Ni vet nog redan att tre av mina fyra syskon fyller år då, likaså min sambo..men i morgon är det dags att fira mins systrar. Susanne fyllde 40 och Jessica 30, så detta firas i morgon. Inte illa förövrigt att ha en syster som är 40 och föräldrar som är 56… Ja mamma är fortfarande 55 faktiskt.

Jag jobbar hela dagen i morgon så jag fixade klart presenterna idag, och ja jag får väll erkänna att jag är lite för noga med hur paket och kort ska se ut, helst ska dem matcha lite med. Och ja jag lyckades faktiskt med det denna gång med.
När man inte pysslat på länge så tar det  extra lång tid att göra ett kort…och ännu längre tid att göra två kort, men så hör blev resultatet. ( hoppas att mina systrar inte kikar in här innan morgondagen)

Angelica

image
image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *