Igår tillbringade jag ganska många timmar av det fina vädret inne…städade och donade här hemma…läget i huset har varit på väg nedåt…det har sett ganska skabbigt ut…men man hinner intealltid ha det perfekt hemma när man prioriterar annat..och det är så det ska vara tycker jag!

Nog om innetimmarna..jag smörjade in mig med spf 15( lotion denna gång, har tidigare kört olja spf10/4) gick ut med min bok, isvatten och solstolen och satt där å läste i max 45 min..klockan var väll ca 14.30-15.30 och lyckades på denna tid bränna mig på två strimmior jag tydligen missat att smörja in mig. Grattis! Det var begåvat..fast så värst farligt var det inte ändå..gick bort med lite aloe vera.

Sen när Fredrik kom hem så började vi greja i trädgården..jag gick loss med sekatören i våra två träd. Dem har varit fullkomligt igenväxta från stam till topp ärligt talat..men nu, hör och häpna ser man stammen i alla fall. Detta gjorde jag dels för att träden sett så hemska ut men mest för att jag skulle få upp den nyinköpta hänmattan. Efter att jag hade beskärt träden drog jag några varv med trimmern så nu ser det riktigt fint ut här i trädgården.  Då var det då dags för huvudnumret…hängmattan.

Jag gjorde några knopar och hängde upp den och när man provlåg den så var det snarare en markmatta än hängmatta…så knöt upp knoparna och efter 4 försök så kan man nu ligga i höngmattan och man är ovanför markytan..visserligen bara max 5 cm så om gräset är lite högre fungerar det inte. Det går heller inte ligga i hängmattan om våran gräsklippare är ute..då tar den i/ kör emot den tyngsta delen av kroppen även kallat arslet!

Jag har nu insett följande; hängmattan är förstor, träden för små, träden står för närma. Kul bara att hela denna slutsats tog mig ca 2,5 timmes jobb att räkna ut. Men idag spelar det ändå ingen roll…för vad tror ni det gör när jag planerar att ligga ute i hängmattan?!?! REGNAR!! Såklart!!
Förbannat också! Men egentligen var det väll såååå väntat!

Så dagen idag tillbringas inne i soffan, med ryggont sen gårdagens trädtrimningsbravader…men livet kunde vara värre….

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *