Ja Lena och Niklas bröllop blev hur bra som helst. Min dag började med en liten sovmorgon, sen fick jag försöka filura ut hur mitt hår skulle vara och sen slängde jag på lite makeup. Vid 12 tiden åkte jag fram till klippcompaniet där Lena blev ompysslad. Så sjukt fin blev hon! Och när klänningen var påsnörad och hon var helt klar..det går inte att beskriva, den vackraste!
Sen anlände vi ned till Linda och Anders, och där väntade den stilige blivande mannen. Och dessutom den otroligt stilige Bestmanen, min underbara sambo. Sen gick dagen sjukt fort.

Nerverna gjorde sig till känna på oss allihopa precis innan vi klev in i kyrkan, och väl i kyrkan flöt det på bra. Jag är imponerad av att jag inte störtgrät, var bra nära x antal gånger, men lyckades hålla tillbaka tårarna.

Efter Lena Johansson blivit Lena Lidén väntade en Vit Limmo på oss. Första gången någon av oss åkt limmo, och det var verkligen något jag vill göra igen. Lyxigt och inte helt fel att åka genom stan i en limmo och dricka champagne.

Bröllopsfesten hölls på stadshotellet, och der kunde verkligen inte blivit mer lyckat. Maten var underbar, talen fantastiska och alla gästerna gjorde det till en sjukt lyckad kväll. Dansade och svettades gjorde vi nog allihopa, men inte hade vi mindre roligt för det;-)

Trots att både jag och Fredrik var helt slut vid 23 tiden, så kände vi inte för att lämna festen fören tio i tre. Då spatserade vi hem på Tidaholms gator, fick även sällskap av en görsöt katt med en bjällra runt halsen. Det var riktigt mysigt att gå hem precisdå det börjar ljusna igen. På Söndagen blev det dock en hel del sovande. Och så värst många knop gick det inte i.

Tusen tack Lena och Niklas Lidén för ett underbart Bröllop<3

Kram Angelica

image
image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *