Min semester går i en rasande hastighet. Jag och Fredrik har ju dessa två veckorna ihop, sen nästa vecka går jag tillbaka till jobbet medans Fredrik njuter av ännu en semestervecka.

I morgon har vi fixat hundvakt, Alexander kommer hit, så att jag och Fredrik kan ha en heldag för oss själva. Vi ska njuta på Arena Skövdes relaxavdelning hela dagen, sen blir det bio, Bad Teacher, och där slutar inte kvällen, den avslutas nämligen på Glädje! Som jag har längtat efter att besöka Glädje igen. Så en tre rätters middag blir det där.

Sen rullar vi hem tror jag, ser fram emot i morgon.

Jag och Fredrik har av olika skäl slarvat med LcHf ätandet nu på semestern, och det känner i alla fall jag av, mår kasst mest hela tiden. Så efter Glädjebesöket i morgon kör vi på igen mes striktare LcHf mat.

Jag känner av min viktminskning mer än den syns, känner det på alla kläder. I Agusti förra året kände jag att jag nått botten! Jag var trött på att känna mig tjock och var trött på att klaga i mitt huvud utan att göra något åt det.
Men i Agusti bestämde jag mig för att börja arbeta med min vikt, jag började på gymmet och älskade det. Tre gånger i veckan höll jag ganska bra. Men nu har jag inte varit där på många månader, istället började jag och Fredrik äta LcHf mat, och vi älskar det!! Har aldrig mått bättre! Och vikten går, då man sköter det, åt rätt håll. Jag kommer att sätta igång med gymmet igen, längtar dit, men inte riktigt än.

Jag kan inte säga att jag har kämpat som tusan med att gå ned i vikt, men har faktiskt lyckats gå ned 12 kg, nu i efterhand ångrar jag lite att jag inte kämpat mer, men ja det är bara att fortsätta. Jag är hur som helst 12 kg lättare än jag var förra sommaren och det gör mig stolt! Många kg till ska bort men jag är på rätt väg!

Kram Till Er Alla som kämpar med vikten, vare sig ni vill gå upp eller ner. Glöm bara inte bort att leva under tiden<3

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *