Ja nu sitter jag här i solstolen och känner att livet är underbart. Hela jag är insmord i underbara Hawaiian Tropic olja och doftar utlandssemester.

Vi har haft så himla tur med vädret på vår första semestervecka. Strålande solsken varje dag och värmen är ju inget man kan klaga på direkt, lagom varmt, lagom blåsigt..härligt!

Det börjar även närma sig Bröllopet, där Fredrik ska vara Bestman och jag ska vara En av Tärnorna. Så det är en del finlir med detta oxå. Rispåsar ska göras, placeringskort skrivas, schemafix, dukning ( behöver inte blanda oss i detta alltför mycket, skönt;-) ..) och lite annat smått och gott som ska göras. Men just nu vill vi bara njuta av trädgården, allt annat får vänta tills ikväll.

Dessutom får vi nog härligt besök av lite Islänningar sen. Fredriks mormor och morfar är i stan på lite semester inför Bröllopet, så en fikastund med dem hinns absolut med, Fredriks föräldrar kommer oxå med hoppas jag, för dem får nog översätta lite. Det Isländska språket är inget jag behärskar har jag märkt;-) Men oavsett så tycker jag att det alltid är lika härligt att träffa dem, så fina människor<3
Ne nu slår jag åter upp New Moon för lite kvalitetsläsning i solstolen!!
Angelica

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *