Är inne på men tredje semesterdag, när detta skrivs har jag inte ens kommit ur sängen, men snart snart och så ska vi städa hela huset och sedan njuta av solen några timmar, får ju inte bränna mig nu innan bröllopet! Sen i emblir det till att checka lokalen som vi ska vara i på Lördag ef kyrkan. Ska bli så kul…längtar som en tok!

I går var vi inte ute mycket i solen, för då var vi i Ullared! Vi var mest inne på Gekås men ett litet besök på Panduro outlet blev det med;-)  inne på Gekås blev vi mest fattiga för ingenting kände jag, men å andra sidan har vi köpt lampor till hall, trappa och sovrum, så det var ju inte konstigt att det blev lite dyrare. Och faktiskt lite kläder hittade jag, riktigt roligt var det att prova, det mesta jag tog med in i provrummen var för stort!! När hände det senast! Ska försöka slänga upp lite bilder på våra inköp senare…men det lär inte ske nu på dgen för då har vi fullt upp med städning och solning!

Nu stiga upp och ha en härlig dag!!
Kram Angelica

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *