Gick upp lite sådär lagom tidigt, och hann städa lite innan Lena o Stella kom. Sen kilade Lena till Gymmet och jag och Stella bestämde oss för att gå ut i trädgården. Men när skorna var på ville Stella krypa upp i mitt knä och sen gosade hon in sig och somnade. Vilken härlig unge hon är. Så jag hade inte hjärta att lägga ned henne i soffan så hon fick ligga och sova mot mig.  En och en halvtimme senare vaknade hon då Lena kom hem och Rocky skällde. Phu vad jobbigt det kan vara att vara barnvakt. Hihi

Lena kom med ett lockande förslag, hon undrade om jag ville hänga med till Hem och Hobby, Självklart följde jag med!!
Vi lämnade av Rocky i Källefall hos Mamma och sen styrde vi mot Hjo. Jag hittade lite smått och gott. Bland annat lite nya bokstäver i trä. Sen fikade Stella på en glass. Vi nöjde oss med Loka. Sen hämtade vi upp Rocky så skjutsade Lena hem oss.

Det har varit en mysig dag, har pratat massor om allt och inget, precis en sådan dag jag ville ha<3

Förut kom Fredrik hem och svepte två kalla. Han har varit chafför på Svensexan hela dagen så nu vill han dricka ikapp(?!) det första jag frågade var ’ Har du haft en skidmask och glasögon på dig idag?!’ han såg lite förvirrad / förvånad ut och sa…’ Eh..Ja’
Det var hans bränna som avslöjade honom, shit vad jag skrattade. Men han är bra fin ändå Min Fredrik.  Han sa ’ Du är så Söt, hade nästan glömt det idag’
Jag är tacksam och lycklig över att vi även efter 10(11 i år) kan vara så lyckliga och kära som vi är<3 

I morgon ska jag städa och försöka ta lite kort här hemma, så ni får se hur vi bor nu. Dessutom ska jag besöka Meddo och få i mig lite fake D vitamin.

Vi hörs i morgon.
Angelica

image
image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *