I gårkväll var det återigen dags för en pysselträff. Huruvida vi får mycket gjort eller inte är för mig orelevant. Vi har i alla fall väldigt roligt och får mycket prat avklarat.

Jag hade med mig mina virkprojekt och lyckades göra en voodoodocka. Den blev… ja vad ska man säga annorlunda, men riktigt rolig faktiskt. Dessutom har jag aldrig tidigare sett en sådan så den var verkligen Made By Me! Bild kommer snart från mobilen.

Denna dag har bestått av lite städ, lite matlagning, lite svordomar över det hemska vädret och så har jag hunnit med gymmet och nu hamnade jag på Lidéns. Där jag för tillfälet ockuperar en dator och uppdaterar lite här. Fredrik slutar om drygt en timma och istället för att vandrahem med Rocky i Släptåg (han tvärnitar vid varje vattenpöl…han hatar vatten) så bestämde jag mig för att stanna kvar här lite och uppdatera bloggen. 

Jag känner verkligen att pysselidéerna bara sprudlar i huvudet, och vill pyssla mest hela tiden. Men eftersom jag tyvär har en hel del annat att göra har det inte blivit så jättemycket kort tillverkade. Men känner verkligen att snart såska jag allt sätta igång och masstillverka lite kort. Det är alltid bra att ha hemma. Jag brukar oftast specialtillverka då någon fyller år så det blir lite mer personligt. Men ibland hinner man ju inte med detta och då är det roligt att ändå kunna ge bort ett handgjortkort.

Annars förväntar jag mig att kvällen kommer att bli lugn. Så vi håller tummarna för det.

Missa inte min voodogubbe….

Angelica

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *