Ni som pysslar en massa har väll inte missat den underbara tidningen 101 nya idéer ?! Jag har nog varenda nummer hittills tror jag och det skulle aldrig falla mig in att slänga en enda av dessa. Tidningen är alltid full med underbara idéer och tips och en massa annat. Tidningen passar dig som är lite pysslig innan eller för dig som är helt nybörjare inom området. Jag har ju som ni vet sysslat mycket med kortmakeri och papperspyssel. Och i det nya numret av tidningen  fanns det massor med tips och idéer på just papperspyssel.

Förra helgen hade vi två små härliga barn inneboende här. Och Medan Felix ville spela tv-spel passade jag och min systerdotter Cornelia på att pyssla ihop en liten söt godisask till Mormor, en perfekt liten ”gå bort present ” Ritningen hittade jag i den ovan nämnda tidningen, jag överförde ritningen till ett cardstock papper som Cornelia valde, och klippte ut detta. Sedan när själva stommen till asken var klar fick Cornelia ta över och dekorera den precis hur hon ville. Och detta bara älskade hon. Och ni kan ju gissa att den blev fin och uppskattad.

Hjärteask <3

Vi fortsatte att klistra blommor och pärlor på alla sidorna, och less is more följde vi verkligen inte. Asken blev söt och personlig. Cornelia var jättenöjd och det är det viktigaste.

FågelHolk

Tidigare ikväll passade även jag på att pyssla lite, och hämtade inspiration från tidningen. Jag fastnade för en ”scrappad” fågelholk, en ge bort present som är perfekt om man inte bara vill ge bort en vanlig godispåse.

Instruktionerna var grymt lätta och det enda som behövs är papper (cardstock är perfekt), sax, lim, dekorationer(man kan använda precis vad som helst)

Jag tycker att den blev riktigt söt, och sedan fäster man bara godispåsen inuti och knyter fast den, på så vis följer den med upp när man tar tag i öglan och lyfter taket. Än så länge har jag inte bestämt vem som skall få den så jag har inte gjort någon ”Tag/adresslapp” ännu.

Så vad tycker ni om de små papperspysslen ?! Jag rekommenderar starkt tidningen 101 nya idéer!!

Angelica

1 comment on “101 idéer”

Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /storage/content/17/169817/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29