Ja såhär dagen efter nyårsafton har vi mått riktigt bra. Trötta men pga av det obefintliga alkoholintaget har vi mått bra mycket bättre än många andra kan jag tänk mig.

Felix hämtade vi igår och han bestämde sig för att bli kvar här några dagar till. Så han ska även sova här tills i morgon. Idag käkade vi en mysig frukost och efter att jag bokade biljetter till bio i morgon så packade vi bilen med tefat och pulka å åkte till Slottsbacken. Det första jag gjorde var att drösa omkull i första bästa snödriva på väg fram till backen..lyckad start. Fortsättningen blev inte heller lyckad..åkte nedför en isig backe i rasande fart och vrickade till tummen på något konstigt vis. Den är fortfarande lite svullen och mörbultad och jag kan inte greppa något med den, så jag blev ca 5% handikappad. Men det går säkert över tills i morgon.

Vi var i Slottsbacken en bra stund och åkte. Jag fick avbryta mitt åkande efter det att min sko gick helpaj, sulan lossnade!! Haha hur lyckades jag med det??

När vi var påväg ifrån backen ville Fredrik åka till Slalombacken och åka ned en gång…lycka till tänkte jag och Felix kommentar lät följande; Han kommer dö!!

Jag hade mina tvivel men faktiskt han lyckades komma ända ned. Så om någon i Tidaholmstrakten hörde ett högt skrik som höll i sig i någon halvminut så var det garanterat Fredrik ni hörde. Haha

Nu ikväll har vi tvättat och fixat. Och så har vi haft mysig filmkväll. Shrek 4 visste inte ens att det fanns så många. Men lite rolig var den. Felix käkade godis medans jag och Fredrik käkade nötter och en liten bit 70% choklad. Jag har äntligen fått med honom på mitt nyårslöfte..yeaaaah!!

Snart är det dags att sova för i morgon åker vi tre och hämtar Anton och åker till skövde för att se Megamind 3D..ska bli riktigt skoj, kl 12.30 börjar den..tror inte jag varit på en bio som är så tidigt så vi får se hur det går;-)

Vi hörs i morgon.
Angelica

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *