image

image

Nytt år blev det även detta år. Gott nytt år till er som kikar in här!

Nyårsafton startade vi med att köra lite blomsterbud. Med vi menar jag, jag och Fredrik. Vi kanske inte är dem bästa på att hitta men jag tycker vi skötte oss galant. Sedan blev det hetshandling på Ica..där träffade vi Alexandra och Krisse som vi inte har träffat på hur länge som helst..roligt att prata lite med dem.

Näst på schemat stod städning och dekorering. Städningen blev en aning halvdan men ändå så pass bra att vi kunde spendera kvällen här i alla fall. Kl 17 åkte vi ut och hämtade Min systerson Felix, eftersom han skulle fira nyår hos oss. Det är lite av en tradition..tredje året i rad.

Kl19 blev jag precis klar med dukningen och i samma sekund ringde det på dörren. Mamma och pappa kom, och så var dem här liksom förra året och firade nyår.

Dukningen var en budjetvariant men jag blev riktigt nöjd med den. Hade egentligen ingen plan för den innan men ändå känner jag att det var precis så jag ville att det skulle se ut.

Från min mobil kan jag endast lägga upp bilder först. Dvs att de alltid hamnar längst upp i mitt inlägg..så ävena denna gång. Men då får ni se lite hur dukningen blev i alla fall. Vad tycker ni?

Nu blir det snart dags för en tur ned till tvättstugan sen väntar en myskväll med film med Fredrik och Felix och Rocky

Uppdaterar mer i morgon.
Angelica

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *