En av mina favoritbloggar är Emelies blogg och för en tid sedan tipsade hon om en sida som heter Signerat.se Där en hel massa designers visar upp och säljer sina verk. Jag fastnade då för en som heter Ita Design och jag och Fredrik bestämde oss direkt för att beställa en egen tavla. Personlig och som bara var så himla mycket vi. Och som ni ser har vi fått hem den. Ramen införskaffade jag för 30 spänn på Gekås men liknande finns på IKEA. Vi är supernöjda!  Tyvär har jag ingen bättre bild för tillfället, men bokstäverna står ju uppenbart för våra namn och datumet i mitten är det datum som vi blev tillsammans. I bokstäverna står det saker som är typiskt vi. Typ bästa egenskap, sämsta egenskap, favoritmat, Bästa uttryck osv. Texten fick vi självklart välja helt själva. Och jag måste verkligen rekommendera er att dels besöka sidan och kolla igenom alla andra underbara prylar som finns där. Jag har även skickat efter två julklappar därifrån till Min brorson Isak och min kompis son Isac. ska bli spännande att ge dem den. Så dem kommer inte att komma upp förens efter det att dem har fått den.

A 20001202  F

Seså kolla nu in sidorna jag tipsade om!!

Ses Snart Igen

Angelica

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *