Denna dag började väll ganska bra…vaknade klockan 4 och var pigg, somnade om utan att veta och när jag trodde klockan var fyra ringde den och den var helt plötsligt 6 och jag var riktigt trött igen! Släpade mig in i duschen…fixade och donade här hemma och sedan till busshållplatsen, var för tidigt ute så jag och min röda näsa stod där och frös. Sedan kom äntligen bussen, och vet ni vad det var varmt och skönt i bussen, tyvärr lite för varmt men hellre det än att frysa till is.

Hade även turen att hinna med rätt buss ut till Esplanaden och kliver av den där…upptäcker redan då att det är halt, men går ändå med mina Älgaklivsteg mot jobbet. Går omvägar för att inte behöva gå i de värsta Ispölarna. Har kanske 15 steg kvar till trappan. Då Jädrar vet jag inte vad som hände, det enda jag minns är att mitt vänstra ben kanar framåt medans mitt högra knä närmar sig backen med rasande fart. Ja Mina Kära Vänner där mitt på parkeringen, 15 steg från jobbet, där ligger jag platt fall!  Reser mig sjukt snabbt igen, så där som man gör när man ramlar och känner att det är lite pinsamt. Kikar runt omkring och försöker lista ut om någon har sett mig. Men ser ingen som står och skrattar så jag antar att jag var osedd i detta ögonblick!

När jag går mina 15 steg mot jobbet känner jag att det rinner på benet, kollar ned och ser stort hål på mina byxor. JIPPI!! Men tror inte att det gått hål på själva huden, ni vet säkert att det ibland när man slår i tex huvudet i en kökslucka eller river till sig att det känns som att det rinner men att det i nästan alla fall inte alls gör det. Men I detta specifika platta fall så är det på riktigt. Jag har då lyckats slå hål på byxorna på två ställen och mitt stackars knä lika så! Haltar in på jobbet och tycker lite synd om mig själv och klipper till ett stort stort plåster och täcker för hela knäet.

Jag har inte vågat kolla på det ännu men måste nog det eftersom jag alldeles strax ska bege mig mot gymmet.. önska mig lycka till!!

Ses sen!

Kram

Angelica

1 comment on “Isfläckar, trasiga jeans och ett stort plåster på knät!”

Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /storage/content/17/169817/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29