Hur fint har vädret inte varit idag!! Helt underbart!! Jag spatserade lite tidigare till stationen så att jag kunde njuta av solen lite innan jag for till Skövde och väl i Skövde väntade jag på bussen och satt även då ute och läste tidningen, så sammtidigt som jag fick min dagliga dos skvaller passade jag på att suga i mig lite D vitamin från solen. Kunde inte bli bättre. Sen åkte jag till jobbet och tillbringade några timmar med att fylla på min kära Herravdelning, förstår inte hur mycket folk köper, men är tacksam för att det handlas upp pengar hej villt=)

Slutade klockan 19 och då kom min privata limosin med chauför och hämtade upp mig (limosinen är i sjävla verket en volvo och chauffören är Fredrik) men jaja. Hem kom vi i alla fall. och nu ska jag egentligen inte spendera tid här utan ska ta mig i kragen och göra klart ett kort som jag inte har blivit klar med…två kort är fixade men ett är då alltså kvar.

I går tillbringade jag dagen med att städa och rensa, och man skulle ju kunna tro att jag på xx antal timmar skulle lyckas göra hela lägenheten vacker och välstädad, så var dock inte fallet kan jag erkänna, men på pysselhörnan har det blivit förändringar som tur är kanske jag ska säga, alla mina saker som tidigare har legat utspridda har nu i stället fått kartonger m.m så allt är mycket renare och lättare att hitta. NÖJD!!

Nej nu kan jag verkligen inte sitta här längre. ska fixa kortet och sedan blir det sova för min del.

see ya tomorrow!!

ja ni får ha överseende med alla mina felstavningar då jag inte alls är direkt pigg eller engagerad just nu;)

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *