Det där med bloggen kan vara lite knepigt ibland.. I förra veckan satte jag mig ned vid datorn för att uppdatera denna dammiga blogg, och efter mycket möda och stort besvär(!) var jag klar med min uppdatering. Och jag trycker då på Uppdatera, och Publicera….men vad händer?!?! ALLT försvann…men vart tog det vägen egentligen?? Sur blev jag och ja rent ut sagt förbannad! Så jag stängde av datorn och förbannade den ett antal gånger och ja jag har inte suttit här sedan dess..Men nu har mitt humör förbättrat sig avsevärt så därför kan jag med glad min säga att jag nu uppdaterar bloggen igen.

Nu kanske ni undrar vad det inlägg som bestämde sig för att gå upp i sök handlade om?!?! Hela BIG Eventet jag var på i Norge. Oslo…Och ärligt talat orkar jag inte skriva om det en gång till eller i alla fall inte just nu med tanke på att datorn med all säkerhet kommer att dö snart av värmeslag…

Men kan ju skriva om dagen som varit i stället… Vi gick upp med tuppen (en väldigt morgontrött tupp…som inte alls vaknar 7 utan snarare 9) Sedan fixade vi lite här hemma, men ja vi lämnade väll lägenheten i ett mindre städat skick ändå…disken stod i drivor i köket och kläderna låg i högar stora som berg i sovrummet…men jaja tänkte vi vi får helt enkelt ta hand om detta då vi kommer hem igen…Berget och drivorna har ju en tendens att ligga kvar även då man kommer hem igen.

Sedan åkte vi till Lidéns aka Rockys Hunddagis. Lämnade av honom där och fick minsan höra från en ”tant” att det verkligen var jättesynd om han som får sitta i buren sådär… Bör tilläggas att buren är riktigt stor och han ligger ju endast och sover där en liten stund..sen är han ju med i fikarummet och blir promenixad m.m Så jag blir rent ut sagt förbannad på ”tanten”som tycker att vi är dem hemskaste människorna i världen (nu använde hon ju kanske inte direkt just dessa ord…men ÄNDÅ) Så jag tappar humöret och påpekar att det MINSANN är bättre för honom att ligga och sova och slappna av i buren än att springa runt med panikångest hemma HELT SJÄLV!  Så det slutade med att hon ju faktiskt helt plötsligt förstod att han nog kanske hade det bättre i buren.. GRATTIS!!

Sedan for jag och Fredrik till Jönköping, jag införskaffade en hel massa förvaring på IKEA, eftersom jag hade presentkort där sedan i mars… Och nu kände jag att det verkligen inte kunde ligga hemma och drälla längre så det utnyttjade jag till fullo idag. Sedan sprang vi praktiskt taget igenom hela A6…besökte Village, Iems och Bik Bok…behöver jag ens tillägga hur uttråkad Fredrik var på detta?!?! Men i alla fall. Vi fick lite mat i magen sen skyndade vi oss hem eftersom vi skulle till Bilprovningen, och ja där kan det verkligen gå hur som helst!! Så vi försökte läsa av inspektören(?) Och ett tag trodde vi nog båda två attvi skulle få körförbud på bilskrället…men hör och häpna BLANKA PAPPER!! är det inte fantastiskt!! Bilen är inte så tokig ändå…kanske lite gammal men långt ifrån skrotmaterial!

Efter bilprovningen åkte vi till Lidéns igen där Vår ”stackars” hund låg och sov i sin stora bur. Fy vad synd det är om han (LÄS MED EN STOR SKOPA IRONI)…han hade till och med fått följa med upp i fikarummet, och fått en promenad…men hade han varit hemma hade han fått tillbringa hela dagen själv lilla TANTEN…nej jag har inte släppt detta!

Då vi kom hem möts vi av två elektriker i trappan som säger att dem nu har installera de nya tvboxarna…min första tanke var den samma som Fredrik hade ”SHIT dem har varit inne i lägenheten” Och ja det hade dem och tro det eller ej men den var minst lika ostädad nu som innan vi åkte…måttligt pinsamt att folk har sett lägenheten när den verkligen är i sitt BÄSTA skicka (INTE) Men jaja dem överlevde i alla fall och tur var väll det för hade ett tvättberg rasat, eller en diskdriva ramlat över dem vet man ju inte hur det hade gått!

Jag passade på att utnyttja Lidéns fina presentpapper och stora urval av snören…där ligger jag i lä kan jag säga!! Så Presenterna blev mycket fina=) Sedan bar det av till nästa ställe som blev Jessica där vi grattade vårt lilla troll som idag är 5 år…helt sjukt vad tiden går fort!! Hon fick en massa kläder som hon blev helt kär i som tur var;)

Och nu ikväll jar jag spenderat lite tid med pyssel faktiskt hör och häpna…så jag har lyckats göra hela 2 kort, dem blev kanske något barnsliga men ja…det var ju ett tag sedan jag gjorde kort så dem fick bli som dem blev! Ni ser dem här nedan!

I morgon bär det av till jobbet men arbetar endast halva dagen så det blir en kortisdag helt enkelt…sedan står det jobb på schemat hela helgen och i början av nästa vecka lika så, så vi får se när jag uppdaterar nästa gång.

Ses då!

Angelica

 

 

  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *