Själv är jag inte nöjd för själva temat men förbannat nöjd är jag över att jag lyckats lägga till det. Teknisk som man är liksom var det ju inga som helst svårigheter (LÖGN) Jag har försökt med detta ett tag nu men har inte fattat vilket lösenord m.m som man måste ha…men nu så ja då klickade det till i huvudet..bokstavligt talat och poletten föll ned.

Nog om detta skrytiga ämne..Jag ska nu slänga upp lite kort..äntligen behöver jag inte oroa mig över huruvida datorn kommer att dö av värmeslag eller inte eftersom jag har tagit över Fredriks dator en liten stund. Han har nämligen köpt ett nytt spel till sitt Xbox och där sitter han klistrad dagarna (och nätterna) långa.  What the F**k vilken chock jag fick…kollade på mina händer nyss och dem är helt svarta….hur blev dem det? Ser ut som att jag har spillt bläck över dem…men det har jag ju för fasen inte…får man trycksvärta av tangenterna nu för tiden med?? Ja vem vet.

Den 1 maj for hela Cubus till Oslo på Big Event…och det var riktigt coolt…det bjöds på god mat, uppträdanden av bland annat Timbuktu och Donkeyboy. Men absolut coolast var modeshowen som bara var helt fantastiskt grym! Vi pratar Mini Andén, Fantomen på Operan, helikopter ja you name it!

utsikten från Radisson Hotell var inte helt tokig

Några helger efter The Big Event, nämligen den 15 Maj var det dags för hela Lidénsklanen att samlas och ha kusinträff, vilket härligt gäng det blev. 55 Personer totalt och åldern varierade från 0 till 88 år. Härlig blandning, det blev släktgenomgång, en tur till museét, god mat, vacker sång, lite mindre vacker allsång och en underbar kväll!!

Lite Stellavakt har jag varit med och den trollungen blir bara härligare och härligare, snart kryper hon väll runt som en iller, skulle inte förvåna mig för den lilla blomman lär sig snabbt!

Efter The Big Event i Oslo fick alla butiker i uppdrag att göra en BIG Smile vägg, och självklart tog Cubus i Skövde tag i detta med en hel massa fantasi, tyvär kan jag verkligen inte ta åt mig någon som helst ära för måleriets kreativitet, men fylla väggen med roliga saker det ska jag allt göra. Men titta vad fint det blev!!

En lite sorglig sak har inträffat med, jag tittade till Chili som låg och sov trodde jag men ganska snabbt insåg jag att han nog inte skulle vakna igen, så många tårar fälldes den dagen han bestämde sig för att somna in för gott, I en liten fin låda klädd med mjuk bomull fick han en liten grav på landet i skogen vid ett träd. En gravsten var ett måste så att vi vet vart han är.

Lille Härlige Chili, över 4 år blev det lilla livet

Elinor och Jonathan har äntligen kommit hem från sin härliga resa och vet ni, dem har blivit med valp, världens finaste lilla Sigrid, Så henna har jag allt hälsat på och då Jag och Elinor och Ellinor bestämde oss för att sänka medelåldern på bilbingon i vecka hängde Sigrid självklart med.

Dock vann vi inte ett öre, men nära var det allt några gånger

Vad mer har hänt sedan sist?!?! Jo när jag och Fredrik var på väg till skövde skådade vi något lite annorlunda, jag är övertygad om att det är ett UFo som försökt inta formen som ett moln, medans Fredrik tror precis tvärt emot. döm själva!

ser ni det lite gråare molnet, vad är det om inte ett UFO?!?!

Det är inte bara bloggen som blivit avdammat den senaste veckan utan även min hobbyhörna, fick beställning på 2 kort då vi var i Jönköping på mitt andra hem även kallat IKEA. Så när vi kom hem därifrån så fixade jag klart dem. Det var faktiskt riktigt roligt att kortmakeria igen;)

BUZZADOR KAMPANJ

Neutrogena

Jag har i ca 2 år varit medlem i något som kallas Buzzador, det innebär att jag ÄR en Buzzador. Det innebär att jag ibland får erbjudanden om att delta i vissa kampanjer och dyl. Min första kampanj var för Storytell då jag fick lyssna gratis och prova en tjänst för mobilen och dator, Jag fick lyssna på ljudböcker och utvärdera vad jag tyckte om tjänsten. sedan har det varit ganska lugnt (tyvärr )på kampanjfronten, Men så för lite drygt en vecka sedan fick jag förfrågan om jag ville delta i en kampanj för Neutrogena, som gick/går ut på att jag under en viss begränsad tid testar deras produkter och jag måste även buzza om dessa produkter till andra under tiden. Jag har precis börjat med denna kampanj , men då jag har provat på produkterna ett tag kommer jag självklart berätta för er vad jag tyckte om dem.

Om du är intresserad av att bli Buzzador (det är helt gratis och du väljer själv om du vill delta i en kampanj eller inte.) kan du kontakta mig antingen via min mejl angelicajohansson@live.se eller genom en kommentar här på bloggen.

Det var nog allt för denna gång, men snart blir det fler uppdateringar. Missa inte detta.

1 comment on “Nytt tema…vad tycks?”


Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /data/6/5/65946392-5790-4579-a37b-4cf60a301144/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29