…jag har haft fullt upp den senaste veckna så mycket tid framför datorn har det då inte blivit… Igår så fyllde jag hela 25 år…halvvägs till 50 och det är inte illa det inte!! Firade inte direkt men fick två kort på posten och ett nallebud=) Sedan kikade min lillebror och mamma upp ens väng och käkade lite tårta…Fredrik lyxade till det på kvällen och beställde mat från Athena…jag tror att jag skulle kunna leva på tzatziki och kycklingsspett…så underbart gott var det och vitlöksbrödet går inta av för hackor det heller.

Idag spenderade jag en stund ehum en timme ehum på morgonen med att läsa ut New Moon så nu ska jag börja i Eclipse…men det får nog bli på bussen i morgon på väg till jobbet tror jag. För nu ska jag stupa i säng tänkte jag..är sjuk,t trött efter en heldag med Fredrik i Jönköping…blev indragna i en skojakt där jag var besatt av tanken att hitta de perfekta conversen och dem hittade vi efter ca 6 timmar letande…och på IKEA var vi på jakt efter en matta och det blev det en limegrön helt underbar matta och ja så blev det ju två lampor, en låda och lite annat bröte med så klart…men snart är vardgsrummet helt klart och då ska jag lägga upp lite bilder och visa vilken stor skillnad det faktiskt blev!!

Ja detta blev ett kortfattat inlägg men min dator är överhattad och kommer således att dö inom 30 sec…men ska försöka finna tid och uppdatera inom det närmaste..

see ya

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *