Ja det har det vaerkligen varit nu och konseptet kalas kommer att fortsätta ett tag till.

Den 17 Mars fyllde jag år…och jag har nu befunnit mig här i hela 25 år..halvvägs till 50 och det är för tusan inte illa alls. Jag spenderade första halvan av dagen med att fundera ut hur man är när man är 25 och insåg att man är smått äldre än 18…så ja det var ju lite si och sådär men på eftermiddagen ändrades situationen något för då gick jag ut med Rocky och hämtade med mig posten på vägen upp igen och hittade då två kort och ett litet rött paket (utan vita snören!!) läste korten och blev lite gladare…skummade förbi den där delen som innehöll siffror men ändå. Sedan öppnade jag försiktigt paketet..och vet ni vad…det var ingen mindre än Hunnybunny…en så söt kanin att man inte kan göra annat än att krama den(med pekfingret och tummen då den dock är i minsta laget för en riktig björnkram) och kortet gjorde mig smått rörd kan jag erkänna. Tack Systeryster Susanna för detta fina påhitt;)

Först av alla med att gratta var Susanne som tog sig friheten att väcka mig kl 07;00 och då hade vi en pratstund om allt och ingenting vilket jag uppskattade,, sedan efter hennes samtal så kollade jag Facebook och där hade det varit n hel del grattisar…sedan ringde Malin och så blev det en mysig pratstund med henne med och så ringde jag och väckte mamma;)

Dagen i sig var ganska lugn och sansad men eftersom jag gick upp kl 7 så somnade jag i soffan på eftermiddagen haha..sen kom Fredrik hem från Jobbet och Mamma och Alexander kom  med underbara blommor och fikade lite..!

Kvällen spenderades hemma i soffan med Grekmat…mums vad gott det var!!!

Så avslutningsvis kan jag säga att min födelsedag var precis som jag ville att den skulle vara!! Tack alla som gjorde den till min dag=)

Nu är datorn överhettad så jag får uppdatera mer senare.

Då kommer ni få läsa om Skojakten i Jönköping och kalasat med stort K…missa inte det.

Vi ses!!

1 comment on “Kalastider…”

Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /storage/content/17/169817/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29