ber nog fortfarande lite om uraäkt för mitt youtubemarathon i går eh…natt faktiskt…men ni vet ju hur man blir då man hittar det ena efter det andra och ja youtube är som universum….oändlig…vilket innebär att man hela tiden kommer vidare i prinsip på en enda sökning. Och det var precis det som hände mig igår! Men jaja skadan är ju redan skedd så att säga..haha men jag säger som jag alltid säger Jag bju’r på det!

Vad är då planen för dagen, jo den är att vara pysslig och städglad på samma gång…lycka till med det säger jag….sen funderar vi på att låna någons kamera och ge oss ut på fotojobb, ja Rocky är då motivet vi ska fota då i alla fall inte jag känner mig såååå otroligt fotogenisk (eh…vad ville jag ha sagt?!?!) med vinterkappa, halsduk, mössa m.m Så nej Rocky är det vi vill fota eftersom ju han bär upp sin snygga moderna päls i alla väder…blir det fotografering idag kan ni vänta er en hel del bilder här….senare…

Tyvär hittar jag inte den lilla svarta maskliknande saken som man i modern tid kallar usb sladd, så jag har än så länge inta kunnat slänga upp alla mina bilder..har ju faktiskt gjort 2 kort varav 1 jag blev nöjd med och ett jag inte alls blev nöjd med..men tänker slänga upp alla här ändå.

Vad har då ni för planer idag?? Jag ska i alla fall käka frukost nu…ehum gick upp typ halv 10 men även då klockan är halv 11 har jag inte fått någon frukost i mig så det får det bli ändring på nu tycker jag….vi hörs senare idag med lite bilder som lättar upp all text!

See Ya

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *