ja ja jag vet att jag har varit extremt dålig på att uppdatera men jag har en verklig anledning denna gången, jag är sjuk…om ni frågar mig har jag inte många dagar kvar…neskämt åsido jag har åkt på en riktig tokförkylning med hosta, ömhals huvudvärk, feberfrossa ja you name it i got it!!

Men Jag blir nog frisk snart eftersom jag har ett eget wasalopp här hemma…vad?!?!?!tänker ni…ja eller wasalopp och wasalopp, tar ni bort skidorna och snön vad har ni kvar då?? Ja just det Blåbärssoppa, och det går jag och pimplar mellan mina hostatacker…så mysigt så=/ Min diet idag består av alvedon, bafusin varvat med blåbärssoppa…mmm…vad gott…

Men ska försöka vara uppe lite mer idag än jag varit och känna att jag klarar jobba i morgon…var på jobbet två timmar igår och var helt slut och fick feberfrossa på vägen hem…men hoppas att det inte blir samma i morgon…

ska försöka uppdatera lite under dagen idag…

ses

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *